Activiteiten zesdeklassers

Afgelopen periode is de technotrailer langsgeweest op onze school, zijn de zesdeklassers naar het jeugdboekenfeest geweest en was er uiteraard de dag in teken van Bednet.

Bednet: Ook 6B kwam in pyjama naar school en bracht allerlei attributen mee. Kussens, knuffels, dekentjes,.. het was een gezellige bende bij elkaar! Ons 'bed gemaakt van een net' werd door iedereen gedragen. Met dank aan de helpende handen onder Lieze!

Jeugdboekenfeest: Het is weer jeugdboekenmaand! In de 6de klas maakten de leerlingen een boekpromotie. Op donderdag 16/03 kregen ze de kans om de auteurs van hun gelezen boeken te ontmoeten op het jaarlijkse jeugdboekenfeest te Brasschaat! Het was er een gezellige boel met veel vragen, handtekeningen en geheimen die werden prijsgegeven.

Technotrailer: Op donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart is de Technotrailer bij ons op bezoek op school. Donderdag kon de 6de klas er reeds mee kennismaken. Een hele dag lang werden ze ondergedompeld in workshops in, met en rond techniek. Het was een topdag!

Meer foto's 6AB

Print deze pagina